Oudercommissie

De Oudercommissie (OC) is een actieve commissie van ouders van de Liduina Basisschool. Samen met de leerkrachten en met hulp van ouders organiseert de OC voor onze kinderen leuke activiteiten; zoals o.a. de Schoolfotograaf, de Kinderboekweek, Vieringen van Sinterklaas, Kerst en Pasen, de Schoolreis en de Afscheidsavond van groep 8. Kortom, dankzij de OC is de school in staat ontzettend veel mooie activiteiten te organiseren voor onze kinderen! 

 

De hulp van ouders wordt enorm gewaardeerd! Op dit moment zijn deze ouders lid van de OC. En we zijn dit jaar op zoek naar een nieuwe leden! We werken met een gezamenlijke startvergadering en een verdeling in werkgroepen, waardoor je als OC lid ongeveer 8 uur per jaar investeert in het organiseren van de activiteit.  

 

Liduina Beweegt en het Tuinteam 

Naast de OC zijn er nog twee speciale commissie die de school helpen met activiteiten, Liduina Beweegt en de Groene Schoolpleincommissie. Liduina Beweegt organiseert maandelijks sportactiviteiten voor de kinderen van de school, zoals bv judo of schaak clinics, schaatsen in Leidschendam, Voetbal of -hockeytoernooien, de avond4daagse en natuurlijk de CPC. De Groene Schoolpleincommissie helpt bij het onderhouden van het groene schoolplein en organiseert regelmatig klusdagen en workshops voor kinderen.  

 

Meedoen 

Wil je meehelpen om al deze activiteiten voor de kinderen te organiseren en ook jouw kind een ontzettend leuke schooltijd te geven? Jouw hulp is heel welkom! Je kunt de leden van de OC aanspreken op het schoolplein of mail ons: oudercommissieliduina@gmail.com. Wil je meehelpen met Liduina beweegt, mail dan liduinabeweegt@gmail.com. Om te helpen met het tuinteam: Liduinatuinteam@gmail.com.