Kik

Aanmelden

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school! Wij organiseren regelmatig kennismakingsochtenden en rondleidingen om onze school te leren kennen. U kunt zich hiervoor aanmelden op onze site: https://www.liduinabasisschool.nl/contact/infobijeenkomst-en-rondleiding

 

Aanmelden voor vier jaar 

In het kwartaal waarin uw kind drie jaar wordt, krijgt u van de gemeente een ansichtkaart en het Aanmeldformulier voor Primair Onderwijs (PO) toegestuurd. Als uw kind drie jaar is, kunt u uw kind namelijk aanmelden bij een basisschool. Aanmelden voordat uw kind drie jaar is, is niet mogelijk. Wel kunt u eventueel aangeven belangstelling te hebben voor onze school.

Onze school heeft ‘leerlingplafond’. Wij werken met een maximum aantal plaatsen, aanmeldperioden, voorrangsregels en loting, omdat wij in de regel meer aanmeldingen krijgen dan dat er plaatsen beschikbaar zijn.

Als onze school uw eerste keuze is, dan is het belangrijk dat u uw kind aanmeldt in de juiste aanmeldperiode (klik hier voor het overzicht van de aanmeldperioden) en dat u meerdere scholen invult op het aanmeldformulier. Op de ansichtkaart die u van de gemeente Den Haag ontvangt als uw kind bijna drie jaar is, staat meer informatie over de Haagse aanmeldprocedure. U kunt hiervoor ook de Scholenwijzer bezoeken.

 

Wij hanteren de volgende voorrangsregels:

  • * U heeft al een kind dat op de Liduina naar school gaat. 

    * Uw kind zit op peuteropvang 2Lakeien (2Samen alleen de vestiging naast onze school). 

    * U woont in de buurt van de Liduina (postcodegebieden 2592, 2593, 2595, 2273 en 2274). 

    * De ouder werkt zelf op de school.

Voor het aanmelden gebruikt u het Aanmeldformulier van de gemeente Den Haag. Denkt u hierbij goed aan de juiste aanmeldperiode, afhankelijk van de geboortedatum van uw kind. 

 

Tijdens de aanmeldperiode waarin u uw kind moet aanmelden, kunt u uw aanmeldformulier op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur bij ons inleveren. Wij zullen dan samen het aanmeldformulier doornemen. Vergeet u niet het identititeitsbewijs van uw kind mee te nemen? Kunt u niet op deze momenten, maak dan een afspraak met onze administratie: 070-3859922 of info@liduina.lucasonderwijs.nl

 

Wij kijken uit naar uw aanmelding!

 

Woont u in Voorburg, dan kunt u dit formulier downloaden.

 

U kunt uw kind aanmelden in de volgende periode: 

Uw kind wordt 3 jaar in de periode: Aanmelding:
1 oktober t/m 31 december 2023 18 december 2023 t/m 12 januari 2024 (let op: ivm kerstvakantie school gesloten van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024
1 januari t/m 31 maart 2024  15 maart t/m 2 april 2024 (gesloten vr Goedevrijdag 29 maart en ma 2e Paasdag 1 april 2024)
1 april t/m 30 juni 2024 10 juni t/m 1 juli 2024
1 juli t/m 30 september 2024 16 september t/m 30 september 2024 (school gesloten op 17 september ivm prinsjesdag)

 

 

Zodra wij de aanmelding van uw kind hebben verwerkt in het aanmeldsysteem, ontvangt u een e-mail met een bevestiging aanmelding vanuit Onderwijs Transparant. Controleer uw gegevens, mocht u vragen hebben n.a.v. deze e-mail bevestiging neem dan contact op met de administratie: 070-3859922 of mail naar info@liduina.lucasonderwijs.nl 


Zij instroom groep 2 t/m 8

Het kan zijn dat u, door verhuizing of om andere redenen, uw kind van een andere school bij ons wilt aanmelden. In dat geval vult u, eventueel voor ieder kind apart, dit formulier in.  

We streven ernaar binnen twee weken met u contact op te nemen. Het kan zijn dat de groep van uw kind vol zit en wij niet kunnen plaatsen. Als er wel ruimte is, maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek en vragen wij u of wij contact kunnen opnemen met de school van uw kind, voordat wij besluiten of wij uw kind kunnen plaatsen. Plaatsing is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder: 
• Groepsgrootte 
• Het aantal leerlingen met zorg in een groep 
• De mogelijkheid om eventuele leerlingen met zorg voldoende te kunnen bieden 

 

Formulier aanmelding groep 2 t/m 8 zij-instromers voor Liduina basisschool:

Wij streven er naar om binnen 2 weken contact met u op te nemen.

Per kind dient het formulier ingevuld te worden.

 

Invoer:

Kind Voornaam *
Tussenvoegsels *
Kind achternaam *
Geslacht *
Kind geboortedatum *
Aanvraag voor groep: *
Huidige groep *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Ouder/verzorger voornaam *
Ouder/verzorger achternaam *
E-mailadres *
Mobiel nummer *
Broertje of zusje op de Liduina *
Toelichting/reden zij-instroom *
* Verplichte velden