Zumba

Houdt uw kind ook zo van dansen? Lekker vrolijk een half uur lang bewegen op muziek en leren dansen onder begeleiding van een echte Zumbajuf! Dat kan op woensdagmiddag 22 mei in de gymzaal van het Liduientje naast de school! Doe mee met de Zumbales voor groep start, 1, 2 en 3. Voor jongens en meisjes.

Inschrijven kan t/m vrijdag 17 mei. Er is plek voor maximaal 4 groepen van circa 15 kinderen. Bij teveel inschrijvingen gaan we loten.

De belangrijkste punten op een rij:

• Woensdag 22 mei vanaf 12:30 uur;
  • Voor kinderen van de groepen start, 1, 2 en 3;
  • We hebben plaats voor maximaal 4 groepen van ongeveer 15 kinderen (bij teveel inschrijvingen gaan we loten);
  • Eerste groep van 12:30 - 13:00 uur, de tweede groep van 13:05 - 13:35, de derde groep van 13:40 - 14:10, de laatste groep van 14:15 - 14:45 uur;
  • Na sluiting van de inschrijving wordt de groepsindeling bekend gemaakt;
  • Ouders kunnen blijven kijken;
  • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met het gebruik van foto's op de facebookpagina en website van de Liduina Basisschool.

Achternaam kind *
Groep (Start, 1, 2 en 3) *