Judoclinic op school

Dag ouders

We zitten aan het maximaal aantal inschrijvingen voor de judo clinic op 9 juli. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.

Sportieve groet

Dinsdag 9 juli 2019 is het voor kinderen van de groepen 2 t/m 8 mogelijk om mee te doen met een éénmalige clinic Judo na schooltijd. Op deze manier willen we uw zoon of dochter kennis laten maken met deze mooie sport.

Er is plek voor maximaal 30 kinderen. De clinic start om 15.15 uur en zal tot 16.15 uur duren.

Over Judo

Judo is een contactsport waarbij twee mensen elkaar proberen omver te werpen en op de grond te houden. Je leert hiervoor bewegingstechnieken waardoor je jouw motorische mogelijkheden verkent en ontwikkelt. Je leert vallen, rollen, elkaar vastpakken, uit balans brengen en je evenwicht bewaren. Spelenderwijs ga je vervolgens samen werp- en grondtechnieken oefenen en wedstrijdjes doen.

Goed om te weten:

• Dinsdagmiddag 9 juli
  • Waar? In de gymzaal op school
  • Groepen 2 t/m 8
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • Inschrijfperiode tot en met dinsdag 2 juli
  • De Judoclinic wordt gegeven door Budoclub Voorburg