City Pier City 2020

In het voorjaar staat de City Pier City Loop op de agenda. Aan dit harloopevenement willen we met zoveel mogelijk kinderen van de Liduina meedoen.

De inschrijving via school is inmiddels gesloten. Mocht u toch nog startnummers willen bestellen dan kan dat hier voor de 1 km en hier voor de 2,5 km

Op zondag 8 maart is de grootste scholenloop van Nederland met duizenden kinderen van meer dan 100 scholen. Kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen meedoen aan de Triodus Jeugdloop 1 km (start rond 09.45 uur) en de kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen meedoen aan de Triodus Jeugdloop 2,5 km (start rond 10.30 uur). Als u het als ouder fijn vindt om mee te rennen met uw kind, dan bent u verplicht een coachstartnummer kopen. U bent als ouder altijd verantwoordelijk voor uw eigen kind. 

 

Tarief groep 1 t/m 4 (1 km): 3,- euro

Tarief groep 5 t/m 8 (2,5 km): 4,- euro

Tarief coachstartnummer: 3,50 euro

 

Hieronder kunt u uw kind (en eventueel uzelf als coach) aanmelden. De kosten kunt u op de ochtend van de CPC bij de Liduina kraam contant voldoen, waar uw kind (en uzelf) dan ook het startnummer ontvangt. 

 

Voorafgaand aan de CPC zijn er twee trainingsmomenten (niet verplicht, wel heel leuk!) onder begeleiding van ouders van Liduina Beweegt. Bij de aanmelding hieronder kunt u aangeven of uw kind hierbij aanwezig zal zijn. Verzamellocatie is in het Park Vlaskamp tegenover zwembad Overbosch. De data zijn:

- zondag 16 februari 10.00 uur - 11.00 uur

- zondag 1 maart 10.00 uur - 11.00 uur

 

Na inschrijving zullen wij u op de hoogte houden over alle noodzakelijke informatie in aanloop naar de CPC. Algemene informatie vindt u op de CPC website