Basketbaltoernooi groep 7 en 8

Dit jaar hebben groep 7 en groep 8 een verschillende speeldatum vanwege het groot aantal aanmeldingen van groep 7 tijdens de vorige 2 schooljaren. Het Schoolsport basketbaltoernooi en de finale voor groep 7 is op woensdag 29 januari 2020. De voorrondes voor groep 8 zijn op woensdag 5 februari 2020 en de finale van groep 8 is op woensdag 12 februari 2020.

Groep 7

Het Schoolsport basketbaltoernooi voor groep 7 op woensdag 29 januari 2020 wordt gespeeld in 2 Haagse sporthallen. Finalewedstrijden worden op dezelfde dag op eigen locatie gespeeld.

Groep 8

De voorrondes voor groep 8 staan gepland op woensdag 5 februari 2020. Daarbij kan een keuze gemaakt worden uit 4 sporthallen in Den Haag. De nummers 1 en 2 worden uitgenodigd voor de finale op woensdag 12 februari 2020.

Samenstelling teams

• Maximaal 8 spelers per team. In de wedstrijd wordt er 5 tegen 5 gespeeld.
  • Maximaal 2 leerlingen uit groep 7 mogen in een groep 8 team.
  • Een meisjesteam bevat geen jongens.
  • Een jongensteam mag wel meisjes bevatten. Het team speelt in een jongenspoule.

Categorieën spelers

• meisjes groep 7
  • jongens groep 7
  • meisjes groep 8
  • jongens groep 8

Wedstrijdreglement

Het wedstrijdreglement voor het basketbaltoernooi vindt u op de pagina Schoolsport Wedstrijdreglementen 2019-2020.

Programmaboekje

Uiterlijk 21 januari 2020 ontvangt de school het wedstrijdboekje voor groep 7. Scholen met groep 8 krijgen het wedstrijdboekje uiterlijk dinsdag 28 januari 2020 toegestuurd.

Speellocaties groep 7

• Sporthal Loosduinen
  • Sporthal Houtzagerij

Speellocaties groep 8

• Sporthal Houtrust
  • Sporthal Houtzagerij
  • Sporthal Loosduinen
  • Sporthal 't Zandje

Aanmelden moet met een compleet team (minimaal 5, maximaal 8 kinderen). De ouder is tevens contactpersoon en coach van het team.

Achternaam kind *
Teamgenootjes *