Beachvolleybal Schooltoernooi

Wil jij meedoen met het Beachvolleybal Schooltoernooi op woensdag 12 juni, meld je dan nu aan door onderstaand formulier in te vullen!
Beachvolleybalverenigingen Beach Life en volleybalvereniging Kalinko en Sovicos organiseren  op woensdag 12 juni i.s.m. Gemeente Den Haag het Haagse PO beachvolleybaltoernooi voor alle basisscholen in Den Haag.

Het toernooi wordt gehouden van 13.30 tot uiterlijk 16.30 uur en de locatie is op de beach locatie Houtrustbeach, adres: Laan van Poot 38, te Den Haag. De locatie is vanaf 13.00 uur open.

Het toernooi wordt gespeeld volgens de CMV-regels van niveau 2, 3 en 4   met een aantal kleine afwijkingen. Dit doen we om de moeilijkheidsgraad iets te verlagen en het spelplezier te bevorderen.

CMV volleybal wordt gespeeld met vier kinderen in het veld. Als er meer kinderen meedoen dan wordt er op de servicepositie ingedraaid.

Goed om te weten:

• Datum: woensdag 12 juni 2019
  • Tijd: 13:30 uur - 16.30 uur
  • Locatie: Houtrustbeach, adres: Laan van Poot 38, te Den Haag
  • Je geeft je individueel op en wordt daarna ingedeeld in een team van 4-6 spelers
  • Per team moet er een ouder zijn die het team kan begeleiden en coachen
  • Groepen 3-4, 5-6 en 7-8 spelen samen
  • Vervoer is op eigen gelegenheid
  • Deelname is op eigen risico. De school is niet aansprakelijk.
  • Door inschrijving geeft u tevens toestemming voor het plaatsen van foto's (die tijdens de middag door ons worden gemaakt) op onze facebookpagina en schoolsite. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit aan ons laten weten per email op liduinabeweegt@gmail.com, dan houden we daar rekening mee.

Voornaam kind
Achternaam kind