Workshops "Spel en Natuur" voor groep 2/3

“Wil jij ook een lekker brandnetel-snoepje maken, met ons het dierengeluidenspel doen, een Raaf zijn of een Rat, onder paddenstoelen kijken, bodemdiertjes zoeken en vogels spotten? Kom je soep maken van eetbare kruiden die we zelf gaan plukken? Misschien gaan we ook wel een hut bouwen of in bomen klimmen. We maken er een feestje van. En jij bent uitgenodigd!”

Voor wie? Kinderen van groep 2/3

Wanneer? 3 weken lang Vrijdagnamiddag van 15.15 tot 17.15. Bij veel aanmeldingen worden de kinderen op deze data geplaatst dmv loting.

Data: 28 Juni en 5 en 12 Juli 2019

Waar? Op het schoolplein, in het Sophiaparkje en misschien wel bij de sloot. Verzamelen bij de gymzaal op de begane grond. Houd er rekening mee dat de kinderen van groep 2/3 nog te jong zijn om zelf naar de gymzaal te komen. Graag zelf brengen (vorig jaar werd er door ouders onderling afgesproken dat 1 iemand even meeliep) en goed afspreken met BSO of juf. De BSO kan desgewenst ook kinderen ophalen bij de workshop, maar dit moet goed gecommuniceerd worden door de ouders zelf.

De workshops worden gegeven door Marianne Stahlie. Zij is natuurcoach en heeft veel ervaring met natuurworkshops geven aan kinderen (oa ook in de BSO). De kinderen komen in schoenen en kledij die (een beetje) vies mogen worden, in ieder geval regen- en winddicht. Als het regent kunnen we ook binnen knutselen met vondsten uit de natuur. Deelname is op eigen risico.

Wegens de privacy van de kinderen is het niet meer mogelijk de aanmeldingen te laten zien op de website.

Heb je nog vragen? Neem contact op met de groene schoolplein commissie: liduinatuinteam@gmail.com

Achternaam kind *
groep 2/3