Oudercommissie

De Oudercommissie (OC) is een actieve commissie van ouders van de Liduina Basisschool. Wij organiseren samen met de school voor onze kinderen leuke activiteiten die niet tot de onderwijstaken behoren.

Binnen de OC zijn er 'subcommissies':

Lijkt het je leuk om mee te organiseren aan activiteiten of lid te worden van de OC of een van de commissies, mail dan naar oudercommissieliduina@gmail.com of spreek één van ons aan op het schoolplein.

We hebben een flyer die ouders op onze school overhandigd krijgen op de eerste schooldag van hun kind. Hierin staat informatie over de Oudercommissie, waarmee ouders kunnen helpen en hoe de OC ouders informeert.

Hier kun je klikken voor de voorkant van de flyer en hier voor de binnenkant

Agenda 2017-2018

Voor dit schooljaar zijn veel activiteiten reeds gepland. De data staan nog niet allemaal definitief vast en er kunnen activiteiten bijkomen.

4 april - 13 april - Projectweek

26 april - sportdag

8 juni - Speeldag kleuters

8 juni - Schoolreisje groepen 2-7

6 juli - Eindfeest groep 8

Data onder voorbehoud

Voorgaande activiteiten 2017 - 2018

31 augustus - informatieavond

3 oktober - schoolfotograaf

4 oktober - start kinderboekenweek

5 december -Sinterklaas21 december - Kerstdiner kinderen en kerstborrel ouders in gymzaal

22 december - Kerstviering kerk aansluitend kerstversiering opruimen

29 maart- Paaseieren zoeken

Op Facebook heeft Liduina een besloten groepspagina waar ouders foto's van activiteiten plaatsen en de oudercommissie ook foto's plaatst van activiteiten. Klik hier om naar deze Facebookpagina te gaan.