Wat doet Liduina Beweegt

De Liduina Basisschool heeft een Sportcommissie. Onder de titel 'Liduina Beweegt!' organiseert de sportcommissie jaarlijkse meerdere sportactiviteiten voor kinderen uit alle groepen. Met de sportcommissie willen we de kinderen stimuleren om te sporten, ze kennis laten maken met verschillende soorten sporten en het onderling samenzijn versterken. Bijkomend is het leuk als de ouders van de kinderen elkaar tijdens deze activiteiten ook ontmoeten.

De sportcommissie is onderdeel van de Oudercommissie en staat verder los van de school. Uiteraard is de school wel op de hoogte van onze activiteiten en helpen ze waar mogelijk mee om de kinderen enthousiast te maken voor onze activiteiten. Marco van Linstee is als vakleerracht gym, namens het team, actief bij de commissie betrokken.

Afgelopen jaren hebben we onder andere de volgende activiteiten georganiseerd / begeleid:

• Volleybal clinic
  • Korfbal clinic