School Dam Toernooi - Dammen individueel groep 3-8

Op woensdag 21 november 2018 wordt voor groep 3-8 een individueel dam toernooi georganiseerd door Damclub Den Haag. Het toernooi vindt plaats in Sportvereniging Kameleon van 13.15 uur tot 17.00 uur.
Er worden zeven rondes gespeeld van circa 20 minuten. Als na een kwartier een partij nog niet beëindigd is, wordt de uitslag vastgesteld door een damarbiter.

Voor iedere ronde wordt door middel van bordjes bij de speeltafels aangegeven welke leerlingen tegen elkaar spelen.

In groep 6 en 7 zal er uitleg gegeven over de spelregels (zie ook https://youtu.be/ZoPmt31pNPI ).  Bovendien zijn er 15 damborden aangeschaft zodat er in de klas geoefend kan worden.  Als de juffen en meesters de scores doorgeven kunnen deze op de website worden geplaatst.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan, schrijf je dan voor 29 oktober in!

Roepnaam kind *
Achternaam *