Kik

Sportdag

De sportdag 2018 vindt plaats op donderdag 26 april van 8.45 uur tot 12.15 uur. Net als de vorige jaren organiseren we de sportdag in samenwerking met Atletiekvereniging AV Sparta en de Voorburg Cricket Club, direct gelegen naast het Sparta terrein. Net als andere jaren, kunnen we ook deze dag niet zonder de onmisbare hulp van de ouders!

Begeleiders gezocht groep 1 t/m 4

Voor de groepen 1 tot en met 4 zoeken we minimaal 5 begeleiders per groep, die een team kunnen begeleiden. Aanmelden kan bij de docent van de klas.

Begeleiders gezocht voor groep 5 t/m 8

Voor de groepen 5 tot en met 8 zoeken we 10 begeleiders om de spelletjes te leiden. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Daar kunt u ook zien wie zich nog meer aangemeld heeft.

Goed om te weten:

• We starten om 8:45 uur en zijn klaar om 12:15 uur;
  • Wij verzoeken u zelf het vervoer te regelen naar en van de locatie;
  • Locatie: het terrein van AV Sparta aan de Groene Zoom 20 in Voorburg (achter de sportvelden van vv Wilhelmus). Zie kaartje onderaan deze pagina;
  • Bij slecht weer gaat deze sportdag niet door. In dat geval berichten we daar op dinsdag 24 april over op de website van school. De kinderen hebben in dat geval gewoon school;
  • Zorg voor een goed ontbijt en de kinderen dienen naast een hapje en drankje ook een flesje water mee te nemen.
  • De kinderen dienen sportkleding te dragen. Het is NIET toegestaan om schoenen met noppen te dragen.

Aanmelden als begeleider (alleen voor groep 5 t/m 8)

Voornaam ouder/verzorger *
Achternaam ouder/verzorger *
Mobiel nummer