Kik

Sportdag

De sportdag 2018 vindt plaats op donderdag 26 april van 8.45 uur tot 12.15 uur. Net als de vorige jaren organiseren we de sportdag in samenwerking met Atletiekvereniging AV Sparta en de Voorburg Cricket Club, direct gelegen naast het Sparta terrein. Net als andere jaren, kunnen we ook deze dag niet zonder de onmisbare hulp van de ouders!
Doorgang

De sportdag gaat door! Het wordt wel fris, dus een warme trui of jas is aan te raden.

Begeleiders

Er hebben zich op dit moment genoeg ouders aangemeld als begeleider.

Goed om te weten:

• We starten om 8:45 uur en zijn klaar om 12:15 uur;
  • Wij verzoeken u zelf het vervoer te regelen naar en van de locatie;
  • Locatie: het terrein van AV Sparta aan de Groene Zoom 20 in Voorburg (achter de sportvelden van vv Wilhelmus). Zie kaartje onderaan deze pagina;
  • Zorg voor een goed ontbijt en de kinderen dienen naast een hapje en drankje ook een flesje water mee te nemen.
  • De kinderen dienen sportkleding te dragen. Het is NIET toegestaan om schoenen met noppen te dragen.