School Volleybal Toernooi 2018

Op woensdag 28 november wordt voor groep 5-8 het Haagse basisscholen Volleybaltoernooi georganiseerd. Vorig jaar heeft de Liduina met 10 teams meegedaan. Leuk als we dat weer doen!

Zin in een sportieve middag? De Gemeente Den Haag organiseert op woensdag 28 november het Haagse basisscholen volleybaltoernooi. Het toernooi is voor de groepen 5 t/m 8. In teams van 4 kinderen. We adviseren 5 kinderen per team (reservespeler en doordraaien).

We hebben, vooruitlopend op de aanmeldingen die zeker gaan komen :) 7 teams ingeschreven:

• Groep 5: 1 meisjes en 1 jongens team
  • Groep 6: 1 meisjes en 1 jongens team
  • Groep 7: alleen 1 meisjes
  • Groep 8: 1 meisjes en 1 jongens team

Goed om te weten:

• Woensdag 28 november

• 13:00 – 17:00 uur

• Waar? Steenwijklaan 16 of Laan van Poot 22 in Den Haag (wordt nader bekend gemaakt)

• Groepen 5 t/m 8

• Elke leeftijd heeft eigen spelregels, gebaseerd op de CMV richtlijnen van de Volleybalbond. Hierdoor is het voor iedereen leuk om mee te doen. De regels krijg je doorgestuurd voordat het zover is

• Een team bestaat uit vier jongens of meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd. We adviseren teams van 5 (1 reservespeler en doordraaien zodat iedereen kan spelen)