Scholenvolleybaltoernooi 2017 (inschrijving gesloten)

VOLLEYBALTOERNOOI GROEP 3 T/M 8

Op woensdag 29 november wordt voor groep 3-8 het Haagse basisscholen Volleybaltoernooi georganiseerd. Vorig jaar heeft de Liduina met 10 teams meegedaan. Leuk als we dat weer doen!

Zin in een sportieve middag? De Gemeente Den Haag organiseert op woensdag 29 november het Haagse basisscholen volleybaltoernooi. Het toernooi is voor de groepen 3 t/m 8. In teams van 4 kinderen. We adviseren 5 kinderen per team (reservespeler en doordraaien). Aanmelden kan t/m vrijdag 3 november (inschrijving is inmiddels gesloten).

Goed om te weten:

• Woensdag 29 november

• 13:00 – 17:00 uur

• Waar? Steenwijklaan 16 of Laan van Poot 22 in Den Haag (wordt nader bekend gemaakt)

• Groepen 3 t/m 8

• Elke leeftijd heeft eigen spelregels, gebaseerd op de CMV richtlijnen van de Volleybalbond. Hierdoor is het voor iedereen leuk om mee te doen. De regels krijg je doorgestuurd voordat het zover is

• Een team bestaat uit vier jongens of meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd. We adviseren teams van 5 (1 reservespeler en doordraaien zodat iedereen kan spelen)

• Een meisjesteam mag 1 jongen bevatten en een jongensteam 1 meisje

• Voorwaarde voor deelname is 1 oudercoach per team, te regelen door de ouders

• Teams worden samengesteld op volgorde van individuele aanmeldingen, uiteraard wel per leeftijdscategorie. Bij te weinig individuele aanmeldingen om een volledig team te formeren, gaan teaminschrijvingen voor

• Je kan individueel inschrijven en je kunt ook aangeven met wie je in een team wilt (Let op! Zij moeten zich ook zelf aanmelden via de website)

• Op dit moment weten we nog niet met hoeveel teams we mee mogen doen. Mocht er een limiet zijn, dan kijken we naar de volgorde van inschrijving.

• Zorg dat je je eigen lunch en tussendoortje meeneemt en voldoende drinken

• Vervoer naar de sporthal is op eigen gelegenheid (natuurlijk kan je zelf wel vervoer gaan combineren)

• Aan deelname zijn geen kosten verbonden

• Namens de sportcommissie is die middag 1 ouderlid aanwezig. De aanwezigheid van ouderbegeleiders is zeer gewenst (en natuurlijk heel gezellig)