Rugbytoernooi

Woensdag 16 mei vindt het Rugbytoernooi voor Haagse Basisscholen plaats bij de Haagsche Rugby Club. Vorig jaar deed Liduina voor het eerst mee met 1 team. Ook dit jaar is er op de Liduina weer aandacht besteed aan Rugby. De groepen 6, 7 en 8 hebben tijdens de gymlessen 2 keer aan een Rugby clinic deelgenomen. Het toernooi is voor jongens en meisjes, in gemixte teams. Er wordt gespeeld volgens de regels van Tag Rugby. Dit houdt o.a. in dat er geen fysiek contact plaatsvindt, en de kinderen elkaar van lintjes moeten ontdoen. Een zeer vriendelijke variant dus van de Rugby die we wellicht kennen van televisie. Opgeven kan via onderstaand formulier. De inschrijvingstermijn sluit donderdag 26 april.

Goed om te weten

• Datum: woensdag 16 mei 2018;
  • Tijd: 13:15 uur - 17:00 uur;
  • Locatie: Haagse Rugby Club (HRC), Theo Mann Bouwmeesterlaan 800, Den Haag;
  • Vervoer: op eigen gelegenheid (evt. door ouders te combineren);
  • Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8;
  • Een team kan bestaan uit jongens en meisjes en bestaat uit minimaal 7 en maximaal 12 kinderen;
  • We stellen de teams samen nadat alle inschrijvingen binnen zijn;
  • Per team is 1 oudercoach nodig, door ouders onderling te regelen;
  • Het betreft een activiteit buiten schooltijd;
  • Tijdens de middag kunnen foto's worden gemaakt t.b.v. onze facebook pagina en website. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dit vooraf aan ons kenbaar maken en houden we hier rekening mee.
  • Nieuwsgierig hoe het toernooi vorig jaar was. Bekijk hier de Liduina foto's en een verslagje:

Gegevens kind

Achternaam *
Groepen 6+ *

Gegevens ouders/verzorgers

Voornaam ouder/verzorger *
Achternaam ouder/verzorger *
Mobiel nummer
Oudercoach (ja/nee) *

De volgende kinderen hebben zich opgegeven

Voornaam kindAchternaamGroepen 6+
FélixHermelingroep 7b