Kik

Naschoolse activiteit groep 5 en 6: Proefjes en Experimenteren

In het nieuwe jaar starten wij in samenwerking met Halojobbing met het aanbieden van naschoolse activiteiten. Alleen kinderen uit groep 5 en 6 kunnen zich hieronder aanmelden voor de activiteit ''Proefjes en Experimenteren''.
Bij deze cursus komen techniek, natuurkunde en zelfs scheikunde aan bod op het niveau van de basisschoolleerling. Ontdekken, proefjes, individueel maar ook samen zijn de kernwoorden voor deze cursus. Met de leskaarten en uitleg kun je van alles maken en proberen, van een vergrootglas maken tot een raket lanceren.
• Vlieger maken
• Raket lanceren
• Vergrootglas maken
• Licht schenken

Data: 24 januari t/m 4 april 2019

Dag: donderdagmiddag

Tijd: 15.15 - 16.15

Ruimte: klaslokaal Liduina

Aantal keer: 10

Uitvaldatum: 28 februari (voorjaarsvakantie)

Kosten: geen

Let op: er is ruimte voor 16 kinderen. Na inschrijven is het nog geen garantie dat uw kind mee kan doen, dat hoort u een week voordat de cursus start.

Notice: Undefined index: maxaantalaanmeldingen in /var/www/vhosts/liduinabasisschool.nl/httpdocs/includes/inc_contact.php on line 329

Voornaam *
Achternaam *