Haags Schoolhockey toernooi

Schrijf nu in voor Haags School Hockey toernooi 2018
Ook dit jaar doet Liduina weer mee met het scholen hockeytoernooi. Het toernooi vindt plaats op twee dagen: woensdag 23 Mei voor de groepen 5 en 6 en woensdag 30 mei voor de groepen 7 en 8.

Om er zeker van te zijn heb ik reeds 4 teams ingeschreven.  We zijn nu dus op zoek naar spelers en begeleiders voor de volgende teams:

• Meisjes groep 5-6 wedstrijd
  • Jongens groep 5-6 recreatie (hier kunnen dus ook niet hockeyers meedoen)
  • Meisjes groep 7-8 wedstrijd
  • Jongens groep 7-8 (hier kunnen dus ook niet hockeyers meedoen)

Mocht nu blijken dat er veel meer of juist minder animo is in een bepaalde groep, dan kan ik nog tot uiterlijk 24 April extra teams worden in- of uitschrijven.

Goed om te weten:

• TIJD: beide woensdagen van ca. 13:00 uur - 17:00 uur
  • Teamsamenstelling: 5 veldspelers en 1 keeper en max. 3 wisselspelers uit dezelfde leeftijdscategerie (groep 5, 6, 7 of 8).
  • Een team zorgt voor een eigen teamcoach (ouder)
  • Locatie: hockeyvereniging HDS, Madesteinweg 17,  Den Haag
  • Vervoer is op eigen gelegenheid
  • Deelname is op eigen risico. De school is niet aansprakelijk.
  • Door inschrijving geeft u tevens toestemming voor het plaatsen van foto's (die tijdens de middag door ons worden gemaakt) op onze facebookpagina en schoolsite. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit aan ons laten weten per email op liduinabeweegt@gmail.com, dan houden we daar rekening mee.

Achternaam *
Groep *