Haags Schoolhockey toernooi

Schrijf nu in voor Haags School Hockey toernooi 2019

Ook dit jaar doet Liduina weer mee met het school-hockeytoernooi. Het toernooi vindt plaats op twee dagen: woensdag 22 Mei voor de groepen 5 en 6 en woensdag 29 mei voor de groepen 7 en 8.

We deelnemen in 4 categoriën (bij recreatie kunnen ook niet hockeyers deelnemen):

• Meisjes groep 5-6 wedstrijd of recreatie
  • Jongens groep 5-6 wedstrijd of recreatie
  • Meisjes groep 7-8 wedstrijd of recreatie
  • Jongens groep 7-8 wedstrijd of recreatie

De deadline voor de inschrijving is 16 april, maar graag willen we zo snel mogelijk inschrijven om er zeker van te zijn dat we plaats hebben.

Goed om te weten:

• TIJD: beide woensdagen van ca. 13:00 uur - 17:00 uur
  • Teamsamenstelling: 5 veldspelers en 1 keeper en max. 3 wisselspelers uit dezelfde leeftijdscategerie (groep 5, 6, 7 of 8).
  • Een team zorgt voor een eigen teamcoach (ouder)
  • Locatie: hockeyvereniging HDS, Madesteinweg 17,  Den Haag
  • Vervoer is op eigen gelegenheid
  • Deelname is op eigen risico. De school is niet aansprakelijk.
  • Door inschrijving geeft u tevens toestemming voor het plaatsen van foto's (die tijdens de middag door ons worden gemaakt) op onze facebookpagina en schoolsite. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit aan ons laten weten per email op liduinabeweegt@gmail.com, dan houden we daar rekening mee.

Achternaam kind *
Groep *