City Pier City 2019

Al jaren is Liduina trouw deelnemer aan de City-Pier-City loop. Een fantastisch loopevenement in het hartje van Den Haag. Ook dit jaar gaan we weer meedoen.

Je kunt inschrijven voor twee onderdelen:

• De Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km (0-10 jaar) om 9:30 uur (warming up 9:10)
  • De Triodus Jeugdloop 2,5 km (8-12 jaar) om 10:30 uur (warming up 10.15)
Hieronder nog even de details over de loop:

• Op zondag 10 maart 2019
  • Start en finish op de Koningskade

Deelname voor de kinderen is gratis. Wilt u als ouder meelopen dan bedragen de kosten hiervoor €3,50. Dit geld kunt u in een envelop in de brievenbus van de oudercommissie stoppen. Na betaling zal uw startnummer gereserveerd worden.

De Liduina heeft een kraam op de CPC Campus Meetingpoint. Daar delen we de startbewijzen uit! Daar kun je desgewenst ook je jas achterlaten. Voor de ouders staat er een kopje koffie klaar en voor de kinderen wat lekkers na afloop.

De kraam is vanaf 8:30 uur geopend. Zorg dat je uiterlijk 9:00 je startnummer voor de 1 km opgehaald hebt. De 2,5 km dienen uiterlijk 9:45 hun startnummer opgehaald te hebben.

Deelname is op eigen risico. De school is niet aansprakelijk. Verder geeft de deelnemer bij voorbaat toestemming aan de Liduina Sportcommissie om foto’s die eventueel worden gemaakt tijdens het evenement op de website van de Liduina Basisschool te plaatsen.

Schrijf je alleen in met toestemming van je ouders!Voor meer info kun je ook kijken op www.nncpcloopdenhaag.nl

Gegevens kind

Tussenvoegsels