Workshops "In de Natuur" voor groep 4

Wil jij ook een lekker brandnetel-snoepje maken, met ons het dierengeluidenspel doen, een Raaf zijn of een Rat, onder paddenstoelen kijken, bodemdiertjes zoeken en vogels spotten? Kom je soep maken van eetbare kruiden die we zelf gaan plukken? Misschien gaan we ook wel een hut bouwen of in bomen klimmen. We maken er een feestje van. En jij bent uitgenodigd!

Voor wie? Kinderen van groep 4. Kinderen die nog niet aan bod kwamen bij de vorige reeksen hebben voorrang. Graag aangeven bij het aanmelden.

Wanneer? 6 weken lang op Dinsdagnamiddag van 15.15 tot 17.15 (6/13/20 Maart & 10/17 en 24 April 2018)

Waar? Op het schoolplein, en wie weet ook bij de sloot en in het haagse bos.Verzamelen bij de gymzaal op de begane grond.

De workshops worden gegeven door Marianne Stahlie. Zij is natuurcoach en heeft veel ervaring met natuurworkshops geven aan kinderen (oa ook in de BSO). De kinderen komen in schoenen en kledij die (een beetje) vies mogen worden, in ieder geval regen- en winddicht. Als het regent kunnen we ook binnen knutselen met vondsten uit de natuur. Deelname is op eigen risico.

Heb je nog vragen? Neem contact op met de groene schoolplein commissie: liduinatuinteam@gmail.com

Achternaam *
Groep 4 *