Workshops "In de Natuur" voor groep 3/4

“Wil jij ook een lekker brandnetel-snoepje maken, met ons het dierengeluidenspel doen, een Raaf zijn of een Rat, onder paddenstoelen kijken, bodemdiertjes zoeken en vogels spotten? Kom je soep maken van eetbare kruiden die we zelf gaan plukken? Misschien gaan we ook wel een hut bouwen of in bomen klimmen. We maken er een feestje van. En jij bent uitgenodigd!”

Wegens het grote succes vorig jaar voor groep 2/3, hebben we de workshop uitgebreid naar 4 weken voor groep 3/4.

Voor wie? Kinderen van groep 3/4

Wanneer? 4 weken lang Dinsdag of Vrijdagnamiddag van 15.15 tot 17.15. Keuze aan te geven bij het aanmeldformulier onderin de website. Bij veel aanmeldingen worden de kinderen op deze data geplaatst dmv loting.

Dinsdagen: 30 oktober en 6, 13 en 20 november 2018

Vrijdagen: 2, 9, 23 en 30 november 2018 (16 november is studiedag)

Waar? Op het schoolplein, in het Sophiaparkje, bij de sloot en misschien wel in het bos. Verzamelen bij de gymzaal op de begane grond. Houd er rekening mee dat de kinderen van groep 3 nog te jong zijn om zelf naar de gymzaal te komen. Graag zelf brengen (vorig jaar werd er door ouders onderling afgesproken dat 1 iemand even meeliep) en goed afspreken met BSO of juf. De BSO kan desgewenst ook kinderen ophalen bij de workshop, maar dit moet goed gecommuniceerd worden door de ouders zelf.

De workshops worden gegeven door Marianne Stahlie. Zij is natuurcoach en heeft veel ervaring met natuurworkshops geven aan kinderen (oa ook in de BSO). De kinderen komen in schoenen en kledij die (een beetje) vies mogen worden, in ieder geval regen- en winddicht. Als het regent kunnen we ook binnen knutselen met vondsten uit de natuur. Deelname is op eigen risico.

Wegens de privacy van de kinderen is het niet meer mogelijk de aanmeldingen te laten zien op de website. Heb je nog vragen? Neem contact op met de groene schoolplein commissie: liduinatuinteam@gmail.com