Workshop "In de Natuur" voor groep 8 2017

Voor de meivakantie hebben kinderen van groep 7/8 heerlijk kunnen genieten van 5 naschoolse workshops "In de natuur".
Ze zijn op onderzoek uitgegaan in het bos, hebben spellen gespeeld in de natuur, hebben gezaaid, slootjes onderzocht, kruidensoep en vuur gemaakt, enz enz... lang leve de natuur!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Wil jij ook graag weten wat je allemaal kan eten in het bos?

Wil je allerlei coole dingen leren over de natuur?

Ga je mee spoorzoeken in het Haagse Bos?

Kom je soep maken van eetbare kruiden die we zelf gaan plukken?

Of misschien gaan we ook wel een fotoreportage maken.

In ieder geval: meld je snel aan!"

Kinderen van groep 8 kunnen vijf weken lang meedoen met de workshop "In de Natuur". De data zijn op volgende donderdagen (15u15-17u15):

16, 23 en 30 Maart en 6 en 20 April.

De workshops worden gegeven door Marianne Stahlie van Kickuh Coaching. Zij is natuurcoach en heeft veel ervaring met workshops voor kinderen (o.a. ook voor 2Samen).